Vins, aiguardents i caves

La producció i el comerç de vins, aiguardents i caves ha estat un element clau en la conformació de la Catalunya contemporània. Aquest llibre recull un conjunt de treballs totalment inèdits que s’han portat a terme en els darrers anys sobre la comercialització vinícola catalana i que, en la seva diversitat, permeten resseguir l’evolució del sector vitivinícola català des del segle xviii fins a l’actualitat, una evolució a la qual l’historiador Francesc Valls Junyent (1966-2017) va dedicar una atenció preferent i al qual aquesta publicació vol servir d’homenatge.

Compra el llibre en paper

Compra el llibre digital

Informació addicional

  • Autor: A cura de Josep Colomé-Ferrer, Jordi Planas i Raimon Soler-Becerro
  • Any de publicació: 2022
  • Editorial: Universitat Rovira i Virgili i Vinseum
  • Col·lecció: Cultures del Vi, 4
  • Pàgines: 310
  • Mida: 17 x 24 cm
  • Enquadernació: Rústica
  • ISBN: 978-84-1365-013-5
  • Preu: 24 €
  • Llengua: Català
Llegir 2470 vegades

Cerca a la web

Notícies