Publica amb nosaltres

Dimarts, 06 Setembre 2011 14:35

La Universitat Rovira i Virgili posa a disposició de la comunitat universitària una sèrie de convocatòries per tal d’editar obres caràcter docent, investigador i divulgatiu. Si voleu publicar amb nosaltres només cal que tingueu enllestida la vostra obra i escolliu en quina convocatòria presentar-la.

 

 

Convocatòria de recerca i divulgació

Les obres han de tenir uns continguts de recerca universitària, pel que fa a la col·lecció Recerca. S’hi poden acollir, doncs, projectes com actes de jornades científiques, reelaboracions de tesis i reculls d’articles, entre d’altres. Pel que fa a la col·lecció Llavors d’Idees, de divulgació, les obres han de difondre un aspecte del coneixement universitari amb l’objectiu d’arribar al gran públic.

 

Programa Eina-e

La Comissió de Política Lingüística i el Servei Lingüístic de la Universitat Rovira i Virgili volen promoure l'edició de materials docents electrònics en llengua catalana, amb l'objectiu de potenciar l'elaboració de materials de suport a la docència i de contribuir al procés de normalització lingüística en l'àmbit universitari. Per això, amb el suport de la Unitat de Publicacions de la URV, convoquen el programa Eina-e, d'edició de materials docents electrònics.

 

Convocatòria d'edició de tesis en llengua catalana

Un dels objectius generals del Pla de política lingüística de la URV per al 2009-2011 és avançar cap a l'ús normal i preferent del català com a llengua pròpia de la URV. Més concretament, l'objectiu específic 6 proposa avançar en l'ús del català a la recerca, i l'actuació 6.2 preveu publicar les millors tesis redactades en llengua catalana. Aquesta convocatòria, doncs, desplega l'esmentada actuació del Pla, amb l'objectiu d'estimular l'ús de la llengua catalana en la redacció de les tesis a la URV i de prestigiar el català com a llengua de ciència i de recerca.

 

Enllaços a les convocatòries

Recerca i divulgació

Eina-e

Tesis en català

Last modified on Dimarts, 19 Gener 2016 10:28