Una nova web per a una editorial universitària jove

Dimecres, 01 Juny 2011 16:27

La nova web de Publicacions URV presenta tots els títols que s’han editat fins avui per la Universitat Rovira i Virgili en una interfície de cerca adequada a les necessitats de la xarxa. A més a més d’informar de les dades habituals pel que fa als llibres (dades bibliogràfiques, compra, descàrrega, etc.) s’hi integren elements de xarxa social, com ara el twitter, el facebook o librarything, i la possibilitat de subscripció per canal RSS de tots els subapartats.

1. publicacionsurv.cat conté el catàleg en línia de tots els llibres de PURV

Fins avui s’han editat i coeditat un total de 146 títols, repartits en 27 col·leccions, dels quals 118 títols són en format paper i 28 títols són llibres digitals. Cal destacar, entre les obres coeditades, el volum i qualitat científica de les realitzades conjuntament amb Obrador Edèndum.

2. publicacions.urv.cat es posa a disposició de la societat i el públic en general

I, de manera especial, posa l’accent en els llibres electrònics, una aposta que ja és una realitat, per tal de fomentar la difusió del coneixement que es genera a la universitat. Tot i que la major part de les editorials universitàries ofereixen revistes electròniques en format obert, com les tres que ja s’inclouen en el nou portal, la URV és la primera d’implementar aquesta filosofia en les seves col·leccions de llibres electrònics:

* són de fàcil accès i de descàrrega gratuïta, de manera universal.

* estan editats sota llicències Creative Commons, que permeten el lliure intercanvi dels llibres, i per tant, del coneixement que s’hi conté.

* a més a més es poden adquirir en format paper, mitjançant el sistema d’impressió per comanda.

 

Last modified on Dimarts, 19 Gener 2016 10:28

Cerca a la web

Notícies