Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 13 Setembre 2021 09:06

Publicacions URV a la Setmana del Llibre en Català, a Barcelona

El diumenge 19 a les 11h s’hi presentaran els III Premis Joan Lluís Vives a l’Edició Universitària

Entre el 10 i el 19 de setembre es du a terme la 39a Setmana del Llibre en Català al Moll de la Fusta, a Barcelona. Es tracta d’un dels esdeveniments culturals més importants del país, on s’hi pot trobar l’oferta més gran de la història dels llibres en català, i que afavoreix el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors. Conjuntament amb les altres editorials universitàries de la Xarxa Vives, al mòdul 65 podreu trobar les novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de Publicacions URV.

D’entre les novetats s’hi pot fullejar La mar de Tarragona, de Jaume Folch; Em lliga la beutat de cada flor, de Palmira Jaquetti i a càrrec de Carme Oriol, Breu història del pensament medieval, de Salvador de Brocà, o Mirades i estudis des de la Setmana del Còmic de Tarragona, d’Emili Samper.

El diumenge 19, a les 11h a l’Escenari 2, teniu una cita amb les edicions universitàries en català, ja que s’hi presentaran els títols que han estat guardonats amb els III Premis Joan Lluís Vives a l’Edició Universitària, entre els quals es troba el volum Sant Climent de Taüll i la Vall de Boí, coeditat per Publicacions URV.

Llegir 608 vegades