Les revistes de Publicacions URV, disponibles al repositori acadèmic RACO

Dilluns, 24 Febrer 2014 15:05

Les revistes acadèmiques de Publicacions URV són accessibles, a partir d’aquest moment, al repositori RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert), un espai web on es reuneixen diferents publicacions en edició electrònica del món acadèmic de l’àmbit català.

Publicacions URV va ser creat al 2005 amb l’objectiu d’editar i distribuir obres universitàries de caràcter institucional, docent, investigador i divulgatiu. Amb la voluntat de fer encara més visibles els resultats de la recerca universitària, les revistes de Publicacions URV, que estan disponibles a la pàgina web http://revistes.publicacionsurv.cat, ja es poden consultar des del repositori RACO gràcies a la col·laboració del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació. La plataforma, que funciona amb sistema de codi obert i d’accés lliure, recull els textos complerts de les següents publicacions periòdiques de la universitat:

Arxiu d’Etnografia de Catalunya, dirigida per especialistes en Antropologia Social i Cultural;

Estudis de Literatura Oral Popular, de l’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana;

Revista Internacional de Lenguas Extranjeras, publicació de Lingüística Aplicada, especialment en la Lexicografia de l’aprenentatge de llengües estrangeres;

Revista Catalana de Dret Ambiental, que tracta de matèria de legislació i jurisprudència ambiental i compta amb la col·laboració  amb el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat ;

• i Revista Internacional de Organizaciones, que analitza les característiques organitzacionals específiques de diferents contextos mundials.

RACO és un projecte amb el suport per la Generalitat en el qual hi participen el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya i la Biblioteca de Catalunya. Entre els participants es troben altres universitats catalanes, institucions, museus i associacions com l’Institut d’Estudis Catalans o el Museu Nacional d’Art.

Més informació de Raco.cat

Més informació de les revistes de Publicacions URV

Last modified on Dimarts, 19 Gener 2016 09:33

Cerca a la web

Notícies