Lliçons de comptabilitat de costos, premi ACCID-Òmnium

Dijous, 19 Mai 2011 11:39

Els dos professors de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials han estat premiats exaequo per l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, ACCID, i Òmnium Cultural, per publicar materials docents i estudis de comptabilitat i direcció d’empreses en llengua catalana. L'obra guardonada ha estat Lliçons de comptabilitat de costos de Publicacions URV (2010), corresponent al programa Eina-e (n. 4 de la col·lecció) i revisada pel Servei Llingüístic de la Universitat. Els professors de la URV premiats són del Departament de Gestió d'Empreses i imparteixen docència de Comptabilitat.

Els premis ACCID-Òmnium arriben enguany a la sisena edició. L’acte de lliurament dels premis, amb una placa de reconeixement, està previst per dijous, 26 de maig a les 16, 45 h. al campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, amb motiu de la celebració del IV Congrés Català de Comptabilitat i Direcció ACCID que té lloc els dies 26 i 27 de maig. Ricard Monclús és Premi Vicens Vives 2005 de la Generalitat i Premi a la Qualitat Docent del Consell Social de la URV, juntament amb Araceli Rodríguez, el mateix any. Al 2004 l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció va atorgar al professor un Premi Ajut per a la recerca en Comptabilitat, en matèria d'Actius Intangibles i Capital Intel.lectual, juntament amb les professores del Departament Teresa Torres i Araceli Rodríguez.

En les edicions anteriors, el premi ACCID-Òmnium va recaure en els professors Josep Maria Rosanas, Elies Seguí, David Pla, Josep Viñas, Eusebi Carnicero i Pilar Soldevila.

Descarrega't el llibre Lliçons de comptabilitat de costos

Last modified on Dimarts, 19 Gener 2016 10:28

Cerca a la web

Notícies